تاریخ: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۴۷
بازدید: ۶۸۵
کد خبر: ۳۰۸۴۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کرمان | مصوبات مربوط به امهال وام‌های بانکی هنوز اجرایی نشده‌ است

می متالز - در جلسه مشترک کارگروه رفع موانع تولید و کارگروه تنظیم بازار کرمان که حضور معاونان وزیر صنعت و معدن برگزار شد بر عدم اجرای مصوبات مربوط به امهال وام‌های بانکی در کرمان تاکید شد.
کرمان | مصوبات مربوط به امهال وام‌های بانکی هنوز اجرایی نشده‌ است

به گزارش می متالز، جلسه مشترک کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه تنظیم بازار استان کرمان عصر امروز با حضور فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت و عباس تابش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد.

محمدجواد فدایی استاندار کرمان در این جلسه با اشاره به وجود مشکلات با بعضی از واحدهای تولیدی و پیگیری مداوم برای مرتفع شدن این مشکلات اظهار داشت: به واسطه رفع نشدن مشکلات این واحدها از معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت دعوت شد تا از این واحدها بازدید شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه کارخانه‌های کشور جواب گو نیاز منگنز کشور نیستند و منگنز وارد شده به کشور ماه‌ها در گمرک است گفت: با وجود تامین ارز لازم و ثبت سفارش و با وجود گذشت قریب 7 ماه و مصوباتی در رابطه باز هم این کالا آزاد نمی‌‌شود.

وی با بیان اینکه بانک‌ها فشار بسیاری به تولیدکنندگان می‌آورند و از هر وسیله‌ای استفاده می‌کنند تا پول خود را وصول کنند افزود: خواستار این هستیم که حداقل شش ماه فرصت تنفس به تولیدکنندگان داده شود تا بتوانند به تعهدات خود به بانک‌ها عمل کنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه مصوبات مربوط به امهال وام‌های کشاورزی و  حوزه تولید به بانک‌ها هنوز اجرایی نشده‌اند بیان کرد: تولیدکنندگان ما مشکلات زیادی دارند و فشار بانک‌ها تولیدکنندگان شرایط سختی را برای آنها ایجاد کرده است.

در این جلسه مسعود ورزیده مدیرعامل کارخانه روغن نباتی گلنار کرمان با اشاره به اینکه کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان با همت مسئولان استانی و کشوری از شنبه هفته گذشته دوباره آغاز به کار کرده است، اظهار داشت: قراردادهای بسته شده حدود 50 درصد از حقوق و دستمزد کارگران ما در سال آینده را تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه صنعت روغن نباتی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف است افزود: از سال‌ 87 تا 92 این مصوبه اجرایی می‌شد اما در همین بازه زمانی حدود 27 میلیارد تومان مالیات پرداخت کردیم که باید بازگشت داده شود.

مدیرعامل کارخانه روغن نباتی گلنار کرمان با اشاره به مشکلات بانکی این کارخانه گفت: کل حساب‌های بانکی ما مسدود است و توان انجام هیچ فعالیت بانکی را نداریم و درخواست داریم که بانک مرکزی کارخانه گلناز از لیست سیاه خارج کند.

عناوین برگزیده